Здравейте и добре дошли в света на PM International !

Казвам се Джулия Иванова на 29години, по професия и работна среда съм юрист.

Работя в огромна динамика за големи акционерни дружества, което ми налага редица отговорности, концентрация и бързи решения.

За да се грижа добре за себе си се превърнах в човек, който за няколко години създаде здравословни навици и изчете стотици книги в търсене на истината за храната, перфектния режим на хранене и красота.

Успях да ги открия чрез програма „Клетъчен рестарт“, която усвоих във всички детайли и редуцирах теглото си с 10кг. за 3 месеца. Това ми даде възможността да помогна на много хора да променят живота си в посоката, която дълго са търсили с помощта на знанията и уменията, които придобих.

Благодарение на безапелационния маркетингов план, който PM International предоставя и подкрепата на моите спонсори, сега 9 месеца по-късно изградих екип на Маркетинг Мениджър с партньори от България, Люксембург и САЩ.

PM International е немска компания, в която всеки се докосва до изключително немско качество на богата гама продукти FitLine. Получава лоялност, признание и коректност в бизнеса, който може да развива с неограничен мащаб навсякъде по света.

Не забравяйте, че всичко започва от Вас и винаги има решение, включете се сега!

Instagram: @restartyourcell
Facebook: “Живот by JulYvanova”

Регистрация за ДЕТОКС ТУК.

Влез във Фейсбук групата Моето Тяло-Мой дом

Официална Фейсбук страница на FitLine за България