Продукти FitLine

 Истинската красота идва отвътре.  На първо място, това се отнася до вътрешните ценности и здравословното отношение към себе си, разбира се.  Но какво ще стане, ако можеш да помогнеш на външния свят да отразява истинската красота, която се крие вътре в теб?

 Нашата кожа старее – това е факт.  С остаряването цикълът на регенерация на клетките се забавя, поради което върху кожата ни започват да се появяват видими признаци на стареене: бръчки, суха кожа, блед и пепеляв тен, неравномерни и големи пори.  Една от основните причини е естествената загуба на колаген. Д-р Тобиас Кюне, главен научен директор в PM-International, обяснява: „ Въпреки, че ние можем да направим много за “отвън” с нашите козметични антиейджинг продукти FitLine грижата за лицето, външния слой на кожата има свой лимит.  Външно нанесените продукти са отлични за епидермиса, (най-външния кожен слойна кожата). 

По-дълбоките кожни слоеве, се нуждаят от подкрепа вътрешно.  Именно тук влиза в действие новия продукт на FitLine Beauty, с неговия холистичен подход. “

 Колаген за победата

 През последните години колагенът се превърна в търсена съставка в индустрията за красота.  Всички говорят за това и буквално е в устата на хората! Изследванията показват, че пероралният прием на специфични биоактивни пептиди на колаген намалява кожните бръчки и увеличава образуването на матрикса на кожата. [1]  С цел да изглеждаме и да се чувстваме отново по-млади, PM-International се присъедини към разговорите, като стартира новия FitLine Beauty.

 Този уникален продукт, под формата на прах се разтваря в напитка с вкусен плодов аромат.  Отличава се с изключителната концепция за транспортиране на хранителни вещества (NTC®), за по-висока бионаличност на съставките.  

Създадохме холистична концепция със синергични групи хранителни вещества.  Колагенните пептиди и естествените растителни екстракти от източници като черен ориз, киви, портокали и ананас поддържат красива, сияйна кожа. [1]  В допълнение, специална комбинация от витамини и минерали поддържа съединителната тъкан и допринася за здравата коса и нокти. [2]

 Покажи “отвън” най- доброто в теб 

 Ако някога си се чудил дали е възможно да пиеш красота (Beauty) , току-що намери отговора.  Имай предвид, че тази красива кожа изисква здравословен начин на живот.  „Подмладяващият продукт не може да компенсира фактори като алкохол, никотин, стрес или недоспиване, които провокират стареенето на кожата.  Но това помага да откриеш най-доброто в теб, ако се отнасяш внимателно към себе си и кожата си “, подчертава Аня Вюндер , Директор Козметика в PM-International.  

Изпитайте сами – сияйна кожа, красива коса и нокти [2] с новият  FitLine Beauty.

✅ За да получавате най-новата информация от Fitline PM Internationa : запиши се тук

✅ Знаеш ли, че след регистрация можеш да закупуваш  продуктите с отстъпка? Колко ? – 20% 

Информация за други Fitline продукти тук.

✅Колаген Fitline Beauty е изключително важен във втори етап на програмата 

Клетъчен Рестарт тук

За поръчка на продукта и консултация – WhatsApp 

Очаквай : Ultimate Young & 4ever Fitline 

Какво е Ultimate Young Fitline ?

 [1] (1) Оралният прием на специфични биоактивни колагенови пептиди намалява кожните бръчки и увеличава синтеза на дермална матрица.  Skin Pharmacol Physiol 2014; 27: 113-119. Proksch et al. др .; (2) Оралната добавка със специфични биоактивни колагенови пептиди подобрява растежа на ноктите и намалява симптомите на чупливи нокти.  J Cosmet Dermatol 2017; 00: 1-7. Hexsel et al.

 [2] Витамин С допринася за нормалното образуване на колаген за нормалната функция на кожата;  Биотинът допринася за поддържането на здрава коса и кожа; Цинкът допринася за поддържането на здраваа кожа, коса и нокти.