Нова година,ново аз! Нов месец ново аз!

Всеки Понеделник …..!

Сега е идеалното време да преосмислиш  навиците си и да направиш за тялото си едно добро. В края на краищата, няма значение дали ще направиш здравословна диета, ще станеш редовен във фитнеса или ще премахнеш няколкото излишни килограма, останали след празниците.

Тук, в PM-International, много от нас току-що са започнали Shape Challenge ( Клетъчен Рестарт) за да запазят идеална форма, през цялата година.

Любопитен ли си за тази концепция?

Самият главен изпълнителен директор на PM-International Ролф Зорг го прави отново и отново, както и всеки един от нас.

Съвет, към теб.

Новите начинания винаги са магически, но истинската работа започва след изчезването на първоначалния прилив на мотивация.

Създадохме пет съвета, които ще ти помогнат да счупиш рекордите по твоите фитнес целите през 2019 година.

  • Започни с малко и работи за успеха Задай реалистични амбиции, планирай храната и тренировките си –  придържай се към тях! Споделяйки на приятелите и семейството за участието ти в предизвикателството   Shape Challenge, ще те държи отговорен пред тях . От друга страна, постарай се да запазиш своя баланс, направи го за себе си. Поставянето на прекалено голям натиск, може да те доведе до разочарование и в крайна сметка ще загубиш мотивацията си. Вместо това отдели време, за да се успокоиш  и никога не изгубвай целта си.

  • Направете място за нови ритуали. Ритуалите се превръщат в навици, особено когато дават резултат. Защо тогава да не започнеш твоето здравословно пътешествие с нашата  14-дневна програма FitLine D-Drink, само с една порция на ден? Това е вкусно решение, което допринася за поддържането на нормална чернодробна функция  и стимулиране на метаболизма. Всеки ден се наслаждаваш на тази вкусна комбинация от висококачествени натурални съставки, която е с ниско съдържание на въглехидрати (екстракт от стевия). Нашата NTC® поддържа оптимален прием на хранителни вещества. Планираш да участваш в Shape Challenge (Клетъчен Рестарт)? Перфектно – D-Drink е идеалната подготовка. Ако вече си започнал Shape Challenge, няма проблем. Той е чудесна  подкрепа по време на програмата.

Време е да влезнеш в  кухнята си:

Да се фокусираш в лишенията е безсмислено! Целта е да направиш готвенето:

  • забавно
  • здравословно
  • ароматно
  • част от твоите ежедневни навици

Фокусирай се в:

  • зеленчуци
  • чисти протеини
  • здравословни мазнини
  • от време на време парче тъмен шоколад, когато настъпи „глад“ за сладко.

Нуждаете се от вдъхновение? Разгледайте нашите лесни рецепти!

Изпоти се

Редовните упражнения са бустер за настроението и ще ти помогнат да изхвърлиш тези нежелани килограми и токсини в тялото си.

Все още ли не си убеден?

Все още ли си склонен да отлагаш?Провери нашите мотивационни идеи и FitLine Shape тренировки, за да напомпаш мускули!

Здрав сън, за повече енергия

Да бъдеш най-доброто от себе си е много по-лесно, когато се чувстваш добре отпочинал. Опитай се да си легнеш и да ставаш в редовно време, за да помогнеш на тялото да установи твоите нови здравословни навици.

Имаш ли тайна рецепта за поставяне на фитнес цели и придържане към тях?

Включи се в подкрепящата група във Фейсбук:

Моето Тяло Мой Дом

Представи се и сподели своите фитнес цели!