Личните треньори подкрепят клиентите си в техните фитнес цели, като правят общи предложения за вида храна, която да допълни тренировката. Не всички треньори имат еднакъв подход и не дават едни и същи съвети за спорт или хранене.

Международно сертифицираният фитнес и личен треньор Раул Габелини, например, не е любител на въглехидратите. Раул няма нищо  против въглехидратите, като например ориз, макаронени изделия и хляб, които избягва. В природата има безброй други доставчици на въглехидрати, като сладки картофи, цвекло, царевица, леща или боб отбелязва Раул. „Дори картофите са добре, стига да не се обработват с мазнини“- добавя той.

Преди тренировки, клиентите трябва да се уверят, че имат достатъчно енергия – ще им трябва.  Те не идват да правят пилатес или йога. Те идват за интензивни тренировки, за да изгорят много калории. Идеята е да нахранят тялото 3 часа преди тренировката.

Raul Gabellini

Зареждане с Протеини

Г-н и Г-жа Всички,

които искат да оформят тялото си, трябва да спортуват 2-3 пъти седмично и да се фокусират върху режима си на хранене, базиран на протеини. Треньорът препоръчва диета, с която да си доставиш бързо енергия на тялото с чисти протеини (бяла риба и месо, яйчен белтък, тофу, извара) и богати на хранителни вещества зеленчуци. Предлага ястия като пилешки гърди на скара и пресни картофи. Ако въпреки това още се чувстваш гладен, можеш да изядеш една  лека супа (напр.моркови) един час преди тренировка.

Добрата Бърза Храна

За хората, които правят тренировки сутрин, нямат много време да се хранят. Раул предлага бърза закуска с продукти, които можеш винаги да имаш.

  • Сухар с извара, мед или мармалад (Но внимавайте: мармаладът не трябва да съдържа добавена захар. : ръчно направен!).
  • Извара, 2 варени яйца, малко овесени ядки
  • Излишно е да казваме, че ProShape All- in1 и ProShape Amino FitLine са чудесна алтернатива, които бързо да вземете с вас. Вкусни и удобни за всякаква възраст.

Много пътища водят до Рим и вероятно има много различни диети, които да допълват вашето фитнес приключение. Ключовата дума, за която трябва да се грижите е “баланс”. Това означава също така винаги да коригирате диетата си, докато вървите напред към целта.Докато изграждаш  мускулите си тялото ти автоматично ще се нуждае от повече енергия за изгаряне на мазнините.
Раул Габелини

❤️ Заповядай във фейсбук групата Моето Тяло Мой Дом

Раул Габелини е международен сертифициран треньор по издръжливост и кондиционна фитнес тренировка  и личен треньор, както и сертифициран треньор за хранене и пилатес. От 2012 г. притежава и управлява фитнес студия. Той също така подкрепя мъжете на Хандбал Kärjeng от 2015 г. като фитнес треньор и е отпразнувал с тях победата на Люксембургската купа 2015 и Люксембургското първенство 2018 година.

Fitline DSCSOFIA PM International

София

Ген Паренсов 49

fitline@dscsofia.com

00359888255484