fitline ПауърКоктейл

Happy Hour в FitLine Коктейл Бара! Запознай се с най-новото допълнение към нашето меню: Новият FitLine ПауърКоктейл. Това е 2-в-1 напитка, която доставя енергия и концентрация,   докато допринася за нормализирането на имунната система.

Какво е новото в рецептата на FitLine ПауърКоктейл ?
Позволете ни да обясним.

 Новият FitLine ПауърКоктейл съдържа:

  • Невероятно количество вторични растителни вещества, като полифеноли, които се съдържат в плодовете и зеленчуците.
  • С екстракти от боровинки, зеленчуци, билки и подправки, нашият нов PowerCocktail съдържа изобилие от естествени полифеноли.
  • Хранителната добавка е уникална комбинация от биоактивни микроелементи, като витамини и микроелементи, и силно бионаличен куркумин.
  • В допълнение, той съдържа разтворими и неразтворими фибри от плодове, зеленчуци и зърнени храни, както и живи млечнокисели бактерии.
  • Както винаги, нашата ексклузивна концепция за транспорт на хранителните вещества  (NTC®) поддържа оптимален прием на нутриентите.
  • С единичната порция саше, което се разтваря в вода, PowerCocktail е лесен за дозиране дори и в движение.

 FitLine ПауърКоктейл

Науката Зад Новата Ни   FitLine ПауърКоктейл Рецепта

Подобрената, иновативна рецепта е резултат от революционни проучвания и допитване до потребителите.

В предишната версия на PowerCocktail ползвахме полифенолите, доколкото това е било технически възможно.
Още по време фазата на планиране решихме и да илюстрираме балансираното  и разнообразно съдържание в продукта. Ето защо, ние не сме избрали само един вид, а различни растения, в които се съдържа широка гама от полифеноли – важни екстракти от различните плодове и зеленчуци.

Нашата Цел ?

Винаги Търсим Начин За Подобряване На Нашите Продукти!

Първоначалната концепция на PowerCocktail е да се комбинират ползите от два други Fitline продукта : Activize Oxyplus за енергия  и концентрация и Basics, който  допринася за нормалната функция на имунната система.

Новата рецепта е логичната следваща стъпка, обяснява д-р Кюне: „Разбира се, новият PowerCocktail съдържа всички доказани и тествани съставки, които използваме от години. Чрез добавянето на специална комбинация от най-добрите екстракти от боровинки, плодове, зеленчуци, билки и подправки, които предлагат целия спектър от това, което ние вярваме, че са най-мощните полифеноли и други вторични растителни съединения.

Оставаме  верни на фундаменталната концепция на Продукти от бранда FitLine:  Винаги да подобряваме съществуващите, изпитани продукти.

П.С.[1] Богат на витамин В6 – допринася за нормалния енергиен метаболизъм. С витамин В2 (рибофлавин) и В3 (ниацин) – допринасят за намаляване на умората.

[2] Витамин В6 (пиридоксин), витамин В 12 (кобаламин) и витамин С – допринасят за нормалната психологическа функция

[3] Богат на витамин С и селен – допринася за нормалната функция на имунната система.

[4] Богат на витамин В6 и витамин С – допринася за нормалния енергиен метаболизъм.