Здравейте от мен Миглена Мардова.
Живея в гр.Разлог, на 39 г. съм, омъжена с едно дете.

Вдъхновена и мотивирана от мотото „Просто и Успешно” прекрачих прага на един нов свят, този на PМ-International с бранд FitLine.

Изборът ми бе продиктуван от грижата за здравето на прекрасното ми семейство, от стремежите ми за личностно израстване и реализация.

Благодарение на един от най-успешните екипи и най-вече персоналното отношение на Диана Алайкова достигнах до позицията мениджър,която шест месеца устремено поддържам.

Това е среда за пълноценното ми развитие и такава възможност за други хора. Това ме кара да мисля, че бихме могли да изградим обогатяващо партньорство и за двете страни.

Fitline продуктите, станаха неизменна част от начина на живот в семейството ми. Ефектът им се усеща веднага след употреба, аз свалих 11 килограма. Чувстваме се здрави и енергични. Използвам продуктите. Говоря за тях. Демонстрирам ги.

С тяхната неповторимост и ефективност успях да заинтригувам близки и приятели, от което чувствам огромна удовлетвореност, виждайки щастливи и признателни хора около мен, вярвайки в истинската промяна-здравословна и финансова.

Благодарение на PМ-International с бранд FitLine се чувствам щастлива и устремена да сбъдна мечтите си.

Ежедневието ми е обвързано изцяло с Fitline. Споделям го с всеки. Определям го като мисия за един бизнес модел, водещ до пълноценен и здравословен начин на живот.

Ще ти покажа всичко. Ти си на ход. Запиши се и ела в моя екип.

Миглена

Регистрация за ДЕТОКС ТУК.

Фейсбук страницата ми Miglena Mardova fitline betterlive

Влез във Фейсбук групата Моето Тяло-Мой дом

Официална Фейсбук страница на FitLine за България