коса hair

Fitline Hair+ Коса

Знам, че темата за косопада е изключително важна за вас, както и въпроса как да подобрим състоянието на косата си, да повлияем на нейния растеж, за да го стимулираме.

Бях провокирана да напиша следващите редове, както от ваши запитвания, така и от факта, че срещам много хора, които след прекаран COVID-19 страдат от жесток косопад. Той се провокира, от натрупаните токсини в тялото, и продължава, до пълното изчистване на организма.

Между другото, само като вметка, програмата Клетъчен рестарт на #FitLine, също може да помогне за по- бързо възстановяване след боледуване. Но да се върнем на косата….Причините за косопада могат да бъдат много:

– Хормонален дисбаланс при заболяване(едно от първите „ударени“ места е косата);

– Хормонален дисбаланс при навлизане в менопауза(знаете, тогава настъпва промяна в синтеза на различните хормони в нашето тяло, косата изтънява и започва да капе);

– Твърде честа топлинна обработка – сешоар, преса, термични ролки, маши и т.н.;

– Твърде честа смяна на цвета или агресивни обезцветявания;

– Бременност и раждане;

– Прием на редица лекарства;

– Химиотерапия;

– UV лъченията ;

– Сезонните промени;

– Липси на витамини и минерали.

В  LIVE-а, в който говорихме, преди време, за грижата за косата много от вас споделиха маските и добавките, с които са повлияли на косопада. Аз ви разказах за Hair + на FItLine. Тук накратко, ще се спра отново на него, като ще ви разкажа, защо го харесвам много:

– Съдържа 6 водоразтворими масла. Те НЕ ОМАЗНЯВАТ скалпа при нанасяне, т.е. може спокойно да втриете, и после да се завърнете към ежедневната си дейност, без да се налага миене на косата;

– Прониква директно в кожата, няма нужда да изчаквате;

– СТОПИРА косопада, стимулира нов и БЪРЗ растеж на здрава коса;

– Самата структура на косъма се променя, ставайки по-плътен и лъскав, просто видимо е подхранен;

– Регулира състоянието на скалпа, като цяло- подобрява микроциркулацията, редуцира активното производство на себум;

– Съдържа  ленено масло(омега-3-мастни киселини), масло от пореч(омега -6- мастна киселина), масло от пшеничен зародиш(хидратира и възстановява еластичността на косъма) , соев лецитин (осигурява есенциални масни киселини), масло от палмето(директно повлияващо косопада), фитостероли(ускоряват растежа) , екстракт от ръж(укрепва косъма) , антиоксиданти, слънчогледово масло, D-биотин.

​Hair + на #Fitline е серия от два продукта, като единия е за външна употреба, а другия е предназначен за вътрешен прием. Важно е да се знае, че като всяко хубаво нещо, е нужно време за постигане на оптимални резултати. Затова трябва да се отбележи, че приема на Hair+, протича в две фази, като всяка от тях е от по 3 месеца.

Разликите между двата етапа е в начина на прием, както и в процентното разпределението на нутриентите в добавките за косопад на #FitLine. Цели се цялостна промяна, която е отвътре навън. Тя се случва видимо, но поради факта, че е с натрупване, са нужни около 6 месеца за пълно възстановяване на скалпа и подмяна на косата.

Благодарение на патентованата технология за транспорт на хранителните вещества, всяка частица от Hair+ доставя правилните витамини и минерали на точното място, без загуба на ценни компоненти.

Косата е символ на женствеността, на нежната красота, наш чар и обаяние. Именно затова трябва да се грижим за нея, да я глезим и обгрижваме. Ако този материал провокира въпроси – пишете ми, знаете, винаги съм на линия да отговоря.

Автор на статията: Меглена Димитрова

Продуктът се ползва един месец, като препоръчителният период е шест месеца.

Той е разделен на две фази:

Първа фаза (първите три месеца, като всеки месец се пият 2 опаковки и се маже една)

коса hair

Втора фаза (последващите три месеца, като се пие една опаковка и се маже една)

коса hair

 Всички въпроси можеш да ми зададеш в месинджър, за да ти отговоря лично
Diana Alaikova
 Към регистрационната форма

Влезни в групата Моето Тяло-Мой дом

За поръчки: +359888255484
Имейлfitline@dscsofia.com
Адрес: Ул. Ген. Паренсов 49, София