Lifestyle 

 С течение на времето бръчките стават част от нас и разказват историята на миналото ни. Финните линии, които се къдрят около устните или се разпространяват по челата са очарователни, но когато започнат да доминират над нашите черти, те стават доста дразнещи.  

Но защо кожата е склонна към бръчки с напредване на възрастта, какво общо имат хиалуроновата киселина и колагенът с младежката и красива кожа?

Хиалуроновата  киселина в козметични продукти

 С възрастта цикълът на регенерация на клетките се забавя, поради което видимите признаци на стареене започват да се появяват. Хиалуроновата киселина (НА) е естествено вещество, което е част от извънклетъчният  матрикс на кожата (тъканта, която осигурява структурна подкрепа на клетките), придаващ ни младежки вид. Тя работи, за да поддържа кожата ни стабилна, защитена и жизнена. Хиалороновата киселина (HA ) има способността да черпи влага от заобикалящата я среда.  

Един грам HA може да побере до шест литра вода. [1]  Не е ли невероятно ?!  

Плюс това, тя прониква лесно и работи особено добре, когато се прилага отвън.

 В серумите на водна основа  и други от продуктите за грижа за кожата, като 

4ever на FitLine, е използвана хиалоронова киселина (HA),  поради способността й да подпомага хидратацията на всички типове кожа.  Особено важна е за суха и дехидратирана кожа. Освен това ревитализира външните слоеве на кожата и повишава еластичността. 

 По този начин прави кожата да изглежда и да се чувства по-мека, гладка и сияещо хидратирана. Това мигновенно намалява появата на финни линии и бръчки и придава на кожата младежки вид.

Подкрепа с Колаген 

Кой Колаген?

 Колагенът е около 60% от съединителната тъкан и е също толкова важен за кожата без бръчки.  Най-просто казано, това е опората на кожата, придавайки й еластичност и жизненост, за да функционира здравословно.

 Въпреки, че е невъзможно да поддържаме кожата си еластична през целия живот, има фактори, които могат да ни помогнат да компенсираме загубата на колаген и да забавим увреждането й.  Подкрепата на кожата “отвътре и отвън” е особено популярен метод в наши дни. Приемът на витамин С допринася за нормалното образуване на колаген и за нормалната функция на кожата. „Въпреки че можем да направим много “отвън” с козметични продукти против стареене, грижата за лицето има своите граници.  По-дълбоките слоеве на кожата също се нуждаят от подкрепа “отвътре”.  

FitLine Beauty е най-новата възможност в момента “, казва д-р Тобиас Кюне- главен научен директор на PM-International.  Специална комбинация от витамини и минерали поддържа съединителната тъкан. [2]

 Най-важното е, че хиалуроновата киселина и колагенът са отговорни за поддържането на еластичността и здравината на кожата.  Въпреки че не можем да спрем времето има козметични продукти, които ни помагат да забавим процеса на стареене и да поддържаме този младежки блясък по-дълго.  Дори добре усвоимите нутриентимогат могат да помогнат за поддържане на съединителната тъкан.

 Какво ще избереш?

Повече за Колаген Fitline Beauty цена 104,5лв. ….(очаквай)

Fitline Beauty е изключително важен във 2-ра фаза

Клетъчен Рестарт >>> тук<<<

 [1] Sridevi et al.  Int. J. Res. Chem.  Environ. Том 2 брой 4 октомври 2012 г. (6-11)

 [2] Витамин С допринася за нормалното образуване на колаген и за нормалната функция на кожата;  Биотинът допринася за поддържането на здрава коса и кожа; Цинкът допринася за поддържането на здрава кожа, коса и нокти.