fitline omega-3 хранителни добавки

FitLine Omega-3

Включването на FitLine Omega-3 / Омега-3 мастни киселини в ежедневието може да бъде полезно за здравето ти. 

Напомняме, че те се срещат в мазна океанска риба, както и в различни зеленчуци, ядки и семена.

Можете също така да намерите разнообразие от хранителни добавки Омега-3, които се предлагат във всички форми и размери. 

Но как избирате, когато има много възможности?  

Поръчай си този път тук от нашите  2 Вида, където можеш да избереш от риба или микроводорасли омега-3  хранителни добавки.

 Честно казано, не можем да вземем това решение вместо теб.  Въпреки това, може да ти покажем различните източници на Омега-3, включително примери от продуктовата гама FitLine, за да ти помогне да вземеш квалифицирано решение и да намериш добавката, която работи най-добре за теб.

1. Рибено масло: FitLine Omega 3 + E

fitline omega-3

Рибеното масло е богато на важните DHA и EPA омега-3 мастни киселини, които са от съществено значение за нормалното функциониране на тялото, тъй като те поддържат функциите на сърцето и мозъка.  Многобройни клинични проучвания подкрепят ползите за здравето от рибеното масло. Той се извлича от мазни студеноводни риби като скумрия, треска или сардини. В допълнение, FitLine Омега 3 + Е съдържа витамин Е за предотвратяване на окислението, нещо, на което рибеното масло е податливо.  Антиоксидантът Витамин Е също допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес.  

Изключително значение имат някои последствия, които трябва да се вземат предвид, когато се избира добавка, базирана на рибено масло.

Принципно има много риба в морето?  

Е, вече не толкова много.

Днес световният риболов е една от най-големите заплахи за океаните и техните обитатели. Около 91 млн. Тона риба се ловят всяка година, а според WWF 29% от световните рибни запаси са в свръх улов.  Подобни екологични резерви се отнасят и за хранителните добавки Омега-3, базирани на крил, малки ракообразни от Антарктида. Траулерите на крил навлизат в естествени местообитания на китове и пингвини, като отнемат важен източник на храна за тези животни.  Като потребител най-добрият начин да се помогне за намаляване на прекомерния риболов и замърсяването е да се избере отговорно и да се изберат не застрашени видове и устойчиви методи на производство.  

Не си чак такъв фен на рибата?  

Не се притеснявайте, има алтернатива.

2. Омега-3 от микроводорасли:

 FitLine Omega 3 Vegan

fitline омега-3 микроводорасли

Знаете ли причината, поради която рибата и крилът се хвали с такива количества  Омега-3?  

Позволете ми да обясня със старата поговорка: “Вие сте това, което ядете.” Те ги получават от микроводорасли.  За цялата история, прочетете нашата предишна статия в блога на тази тема.

Маслото от микроводорасли е устойчива алтернатива, тъй като производството на парникови микроводорасли не пречи на живота на риби и животни.  

Като главен научен директор на PM-International д-р Тобиас Кюне казва: „Ние искаме да защитим морската екосистема и да създадем решение за избягване на обичайно използваното масло от риба и крил.“ FitLine Omega 3 Vegan помага за покриване на дневните нужди на  Омега-3 мастни киселини и лецитин и не съдържа съставки от животински произход.

Маслото от микроводорасли е единственият растителен източник на DHA и EPA омега-3 мастни киселини, които са от съществено значение за нормалното функциониране на сърцето и мозъка.  

Вегетарианец или не, много хора предпочитат вегетариански хранителни добавки Омега-3, тъй като рибните добавки и маслото от крил може да имат рибен вкус,а в дългосрочен план от изключително значение е да е вкусна.

По време на производствения процес, FitLine Omega-3 + E и FitLine Omega 3 Vegan са повишени с уникалната технология MicroSolve®В предварителните проучвания, проведени в Университета за приложни науки Горна Австрия, работната група може да демонстрира повишена концентрация на DHA в клетки, третирани с мицелирано масло от микроводорасли в сравнение с немицелирано масло.  Това се дължи на уникалната технология microSolve®.  FitLine Omega 3 Vegan е първият 100% растителен продукт Омега-3 на пазара, който използва тази технология.  Той създава водоразтворима транспортна форма на DHA и EPA със значително по-висока бионаличност.

Разтворимост във вода на FitLine Q10 emussol, FitLine Омега 3 Веган и Омега 3 +Е (използват технологията microSolve®)

 Ами Сега! Какво да избереш ?

 В крайна сметка, най-добре е да вземеш решение въз основа на личната ви ситуация и предпочитания.  

Добрата новина: Няма нужда да го мислиш толкова.  След като е важно за теб и обръщаш внимание на снабдяването с Омега-3, вече си направил голяма стъпка в правилната посока.  И рибата, и крилът, и маслото от микроводорасли са ценни източници на Омега-3 мастни киселини. Когато избираш продукти с добро качество, не можеш да се объркаш  и двата вида Омега 3 на Fitline са уникални.

Стани потребител с 20% отстъпка Как ?

Запиши се тук

 Да можеш сам да бъдеш дизайнер на дома, в който живееш – включи се във Фейсбук групата: Моето тяло – Мой дом