FitLine Целшуц

Когато Живота Ти Поднесе Лимони… FitLine Целшуц


… изстискай ги и си направи лимонада с FitLIne Целшуц!

Този жълт плод е супер кисел, но също така дарява и със сладки ползи. Ето и останалата част от цитрусовия отбор : портокали, грейпфрути, лайм  и техните по-малко известни братовчеди като кумкуат, сатсума мандарина и юзу. Те никога не успяват да добавят някакъв остър вкус и ярък цвят на вашата лимонада, салати или десерти, но най -важното е, че се хвалят с промотиращи здравето облаги. Когато мислите за цитрусови плодове, първото нещо, което вероятно ще се появи в главата ви, е витамин С.

Най-известен е с това, че допринася за нормалната функция на имунната система, затова се уверете, че сте добре заредени по време на грипния сезон. Ние знаем, че е трудно да си представиш, че по средата на лятото, ще се разболееш от “ настинка”.

Но!.. точно,  както лятно тяло се прави през зимата, така зимна имунна система се праеи през лятото. Така, че  снабдявай се с този OJ /Orange Juice ; )/ (портокалов сок) Витамин С , също така допринася за запазване структурата на колагена  и за нормалната функция на венците и зъбите.

Цитрусовите плодове съдържат и много други важни хранителни вещества, включително естествени биофлавоноиди, провитамин А и селен. Точно както витамин С, хранителни нутриенти, допринасят  за добрата функция на имунната система. Важен принос е защитата на клетките от оксидативния стрес, който може да бъде причинен от фактори като излагане на слънце, пушене, смог или стрес.

Биофлавоноидите са кръстени на латинската дума за „жълто“, тъй като тези хранителни вещества са причина за пигментацията на някои храни. През 1936 г. ученият Алберт Сент-Дьорд печели Нобелова награда , във връзка пионерските клинични изследвания с витамин С.  Първоначално той нарече тази група хранителни вещества „витамин П( P).До ден днешен  са класифицирани хиляди различни биофлавоноиди, всеки идва със своите уникални ползи. Биофлавоноидите често се срещат в храни, които също са източник и на витамин С.

Виждаш ли, тези ярко оцветени плодове, те могат да помогнат да защитиш  тялото си през цялата година. И ако аромата и киселото не е съвсем твоето нещо?!?  Запомни всичкото добро от цитрусовите плодове, а след това обърни внимание на FitLine Zellschutz Antioxy, защото някои цитруси  са опаковани в него.

FitLine Целшуц

Тази хранителна добавка съдържа екстракти от цитрусови плодове, богати на естествени биофлавоноиди, витамин С, провитамин А и селен. Витамин С допринася за нормалната функция на имунната система. В допълнение, NTC поддържа усвояването на оптимален прием на хранителни вещества, прахообразното съдържание лесно се разтваря, като напитка със свеж , плодов вкус на прясно изцеден портокал.

Кой е любимият ти плод от цитрусовото семейство? Би ли споделил в нашата Фейсбук Група Моето тяло – Мой дом:

Моето тяло – Мой дом

Запиши се тук, ако искаш да закупиш

* Тази статия само дава съвети, как чрез храненето си, можеш да подпомогнеш имунната си система. Нито една от тези храни или предложени хранителни добавки няма да гарантира здрава имунна система. При имате съмнения, винаги трябва да потърсите съвет от лекар.


За  FitLine® въпроси???

свържи се с нас на телефон:  тук – 00359888255484

Нашите контакти>>> тук…..

София 

Ген. Паренсов 49

DSCSOFIA 

www.dscsofia.com