За да растат и да се развиват, младото поколение се нуждае от пълна и балансирана гама от хранителни вещества, още от ранна възраст до цялата си юношеска възраст. С родители, които са постоянно заети и мачугани взискателни към храната, осигуряването на ежедневното снабдяване с хранителни вещества може да бъде предизвикателство.

Основната концепция на FitLine е винаги да подобряваме съществуващите, изпитани и тествани продукти. Същото се отнася и за оптимизацията на FitLine PowerCocktail Junior. Подобрената рецепта е резултат от проучвания и допитване до потребителите.

Какво ново?

Подобрената формула е това, което отвежда PowerCocktail Junior към следващото измерение. Тя разчита на вторични растителни съединения като естествени полифеноли от висококачествени екстракти от плодове, зеленчуци, билки и подправки. Хранителната добавка е специална комбинация от витамини и минерали, включително калций, която е необходима за поддържането на здрави кости.

[1] Много важно: FitLine PowerCocktail Junior не съдържа захар и не съдържа глутен или консерванти!

Но има още нещо! Нека преминем към главния научен директор на PM-International д-р Тобиас Кюне: „По време на разработването на PowerCocktail Junior ние успяхме да интегрираме важни микроелементи, които не са били възможни в предишната версия поради технически ограничения, като например по-висок бионаличен куркумин. Освен това успяхме да подобрим нашата концепция за транспорт на хранителните вещества (NTC®), като използвахме специален аюрведичен състав на билките, които използваме и в PowerCocktail. ”

Не мога ли да използвам само FitLine PowerCocktail за цялото ми семейство?

FitLine PowerCocktail Junior е индивидуално пригоден към нуждите на децата в решаващата фаза на растеж. [1] PowerCocktail, специално посветен на малките фенове на FitLine – с изключение на енергизиращия екстракт от гуарана, който може да накара децата да скачат до тавана.

Обичай вкуса

Разбира се, вкусът също играе важна роля в процеса на развитие, тъй като само вкусна добавка ще бъде консумирана в дългосрочен план. FitLine PowerCocktail Junior е плодова напитка с портокалово-ябълков вкус, когато се миксира във вода. FitLine Optimal-Set Family защитава цялото ви семейство от сутрин до вечер. [1]

Вашето семейство изпробвало  ли е новия FitLine PowerCocktail Junior? Кажете ни в секцията за коментари!

 Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразна, балансирана диета и здравословен начин на живот.

[1] Калцият е необходим за нормален растеж и за нормално развитие на костите при децата.